Rui Mariano Sousa da Cruz

Rui Mariano Sousa da Cruz

Ciência e Tecnologia dos Alimentos, Integrado no MED
Ciência e Tecnologia dos Alimentos
Integrado no MED

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Investigação Actual
  • Films and Coatings
  • Food Packaging
  • Food Waste Recovery
  • Smart Packaging
  • Bioactive Natural Compounds
  • Biopolymers
Interesses de Investigação
  • Development of New Products
  • Food Preservation
  • Quality Kinetics
  • Food Processing
  • Food Shelf-life
  • Emerging Technologies

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CategoriaPublicação
Revistas com Arbitragem Cientifica e Indexadas

Lima AR, Gama F, Castañeda-Loaiza V, Costa C, Schüler LM, Santos T, Salazar M, Nunes C, Cruz RMS, Varela J, Barreira L. 2021. Nutritional and Functional Evaluation of Inula crithmoides and Mesembryanthemum nodiflorum Grown in Different Salinities for Human Consumption. Molecules 26:4543. 10.3390/molecules26154543Grupo de Investigação envolvido: Ciência e Tecnologia dos Alimentos

Revistas com Arbitragem Cientifica e Indexadas

Khubber S, Chaturvedi K, Taghi GSM, Cruz RM, Lorenzo JM, Gehlot R, Barba FJ. 2020. Non-conventional osmotic solutes (honey and glycerol) improve mass transfer and extend shelf life of hot-air dried red carrots: Kinetics, quality, bioactivity, microstructure, and storage stability. LWT 131:109764. DOI:10.1016/j.lwt.2020.109764Grupo de Investigação envolvido: Ciência e Tecnologia dos Alimentos